Bob Marley And The Wailers – Legend – Pictures Disc -Resimli Plak


2020 Avrupa Baskısı
Müzik türü : Reggae

Stokta yok


A1 Is This Love
A2 No Woman No Cry – Live
A3 Could You Be Loved
A4 Three Little Birds
A5 Buffalo Soldier
A6 Get Up Stand Up
A7 Stir It Up
B1 One Love / People Get Ready
B2 I Shot The Sheriff
B3 Waiting In Vain
B4 Redemption Song
B5 Satisfy My Soul
B6 Exodus
B7 Jamming