Elvis Presley ‎– Elvis For Everyone


1965 Almanya Baskısı
Kapak : 8 – VG+ Plak : 8 – VG+
Müzik türü : Rock n Roll

1 adet stokta


A1 Your Cheatin’ Heart
A2 Summer Kisses, Winter Tears
A3 Finders Keepers, Losers Weepers
A4 In My Way
A5 Tomorrow Night
A6 Memphis, Tennessee
B1 For The Millionth And The Last Time
B2 Forget Me Never
B3 Sound Advice
B4 Santa Lucia
B5 I Met Her Today
B6 When It Rains, It Really Pours