Elvis Presley – Elvis Love Songs – 20 Original Songs


1979 Hollanda Baskısı
Kapak : 8,5 Plak : 8
Müzik türü : Rock n Roll,Rock

Stokta yok


A1 It’s Now Or Never
A2 She’s Not You
A3 Love Letters
A4 Anything That’s Part Of You
A5 Surrender
A6 Kentucky Rain
A7 Suspicious Minds
A8 You Don’t Have To Say You Love Me
A9 I Just Can’t Help Believing
A10 The Wonder Of You
B1 Can’t Help Falling In Love
B2 Always On My Mind
B3 Love Me Tender
B4 Loving You
B5 I Want You, I Need You, I Love You
B6 Wooden Heart
B7 Are You Lonesome Tonight
B8 Just Pretend
B9 Until It’s Time For You To Go
B10 Memories