Gloria Estefan And Miami Sound Machine – Anything For You


1988 Avrupa Baskısı
Kapak : 8,5 – EX Plak : 9 – NM
Müzik türü : Pop , Electronic , Synth-pop

Stokta yok


A1 Betcha Say That
A2 Let It Loose
A3 Can’t Stay Away From You
A4 Give It Up
A5 Surrender
B1 Rhythm Is Gonna Get You
B2 Love Toy
B3 I Want You So Bad
B4 1-2-3
B5 Anything For You