Joe Cocker ‎– The Best Of Joe Cocker


1992 Hollanda Baskısı
Müzik türü : Rock

Stokta yok

Kategoriler: Etiketler: ,


Unchain My Heart (90’s Version)
You Can Leave Your Hat On
When The Night Comes
Up Where We Belong
Now That The Magic Has Gone
Don’t You Love Me Anymore
I Can Hear The River
Sorry Seems To Be The Hardest Word
Shelter Me
Feels Like Forever
Night Calls
Don’t Let The Sun Go Down On Me
Now That You’re Gone
Civilized Man
When A Woman Cries
With A Little Help From My Friends (Live)