Now This Is Music 4 – 2 Plak


1986 Hollanda Baskısı
Kapak : 8,5 – EX Gatefold Plaklar : 8,5 – EX
Müzik türü : Pop , Electronic , Rock , Synth-pop

Stokta yok


A1 Queen– A Kind Of Magic
A2 Simple Minds– Alive And Kicking
A3 Mr. Mister– Broken Wings
A4 Whitney Houston– How Will I Know
A5 Modern Talking– Brother Louie
A6 Feargal Sharkey– You Little Thief
A7 Midge Ure– If I Was
B1 Elton John– Nikita
B2 Pet Shop Boys– West End Girls
B3 Fra Lippo Lippi– Shouldn’t Have To Be Like That
B4 Chris Rea– It’s All Gone
B5 Andrea– I’m A Lover
B6 Sandra– In The Heat Of The Night
B7 Dire Straits– Walk Of Life
C1 Arcadia – Election Day
C2 Falco– Jeanny
C3 UB 40– Don’t Break My Heart
C4 Culture Club– Move Away
C5 Johnny Nash– Rock Me Baby
C6 Anya – Moscow Nights
C7 Paul Hardcastle– Don’t Waste My Time
D1 Feargal Sharkey– A Good Heart
D2 Clannad– In A Lifetime
D3 Kate Bush– Cloudbusting
D4 Talk Talk– Living In Another World
D5 Simple Minds– Sanctify Yourself
D6 Sigue Sigue Sputnik– Love Missile F1-11
D7 Bronski Beat– Hit That Perfect Beat