The Hollies – The History Of The Hollies – 2 Plak


1975 İngiltere Baskısı
Kapak : 8,5 – EX Gatefold Plak : 8,5 – EX
Müzik türü : Rock

Stokta yok

Kategoriler: Etiketler: , ,


A1 (Ain’t That) Just Like Me
A2 Searchin’
A3 Stay
A4 Just One Look
A5 Here I Go Again
A6 We’re Through
B1 Yes I Will
B2 I’m Alive
B3 Look Through Any Window
B4 If I Needed Someone
B5 I Can’t Let Go
B6 Bus Stop
C1 Stop Stop Stop
C2 On A Carousel
C3 Carrie Anne
C4 King Midas In Reverse
C5 Jennifer Eccles
C6 Listen To Me
D1 Sorry Suzanne
D2 He Ain’t Heavy, He’s My Brother
D3 I Can’t Tell The Bottom From The Top
D4 Gasoline Alley Bred
D5 Hey Willy
D6 Long Cool Woman (In A Black Dress)