The Jacksons – Live


1981 Avrupa Baskısı
Kapak : 8 Gatefold Plaklar : 8,5
Müzik türü : Pop , Disco

Stokta yok

Kategoriler: Etiketler: , , ,


A1 Opening / Can You Feel It
A2 Things I Do For You
A3 Off The Wall
A4 Ben
B1 This Place Hotel
B2 She’s Out Of My Life
B3 Movie And Rap, Including Excerpts Of: I Want You Back / Never Can Say Goodbye / Got To Be There
B4 Medley: I Want You Back / ABC / The Love You Save
C1 I’ll Be There
C2 Rock With You
C3 Lovely One
D1 Working Day And Night
D2 Don’t Stop ‘Til You Get Enough
D3 Shake Your Body (Down To The Ground)