Ultravox ‎– Rage In Eden


1981 İngiltere Baskısı
Kapak : 8,5 Plak : 8,5
Orijinal iç zarf mevcuttur
Müzik türü : Electronic,New Wave, Synth-pop

Stokta yok


A1 The Voice
A2 We Stand Alone
A3 Rage In Eden
A4 I Remember (Death In The Afternoon)
B1 The Thin Wall
B2 Stranger Within
B3 Accent On Youth
B4 The Ascent
B5 Your Name (Has Slipped My Mind Again)